Sample image

Acupunctuur

Bij een verstoorde energiebalans kan de harmonie worden hersteld door met speciale naalden te prikken....

Sample image 2

Tuina Massage

Tuina is een Oosterse Koetswerk Therapie die in China voor 2,000 jaren gebruikt is. Tuina gebruikt de......

Sample image

Kruidentherapie

Op basis van de diagnose kan de therapeut er ook voor kiezen een combinatie van.....

Sample image

Webshop

Ook kunt u in onze webwinkel terecht voor het bestellen van acupunctuurnaalden....

Sample image

Hwa To Chinees Medical Center BV te Utrecht is opgericht in 1996, dus een kort maar krachtig evaluatie is na het 2e lustrum dan ook op zijn plaats en om u allen te informeren.

Enkele bekende Chinese professoren en artsen vanuit de NAAV (Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging) werken er momenteel bij dit centrum en meer dan 40.000 patienten zijn er behandeld waarvan 85% volledig zijn hersteld na behandeling d.m.v. Acupunctuur, Chinese kruidentherapie, Tuina massage therapie (TCM) en Cosmetische behandelingen.

Daarnaast is Hwa To CMC importeur van de kwalitatief beste acupunctuurnaalden van China, die dezelfde naam dragen, en van vele andere benodigdheden voor de Chinese geneeskundige praktijk.

De naam Hwa To is een begrip in China: Hwa To was een beroemde dokter die leefde in de tijd van de Handynastie (200 jaar na Christus). Hij was gespecialiseerd in chirurgie enacupunctuur en was de eerste die kruiden gebruikte als anesthesia tijdens buikoperaties. Hwa To staat dus voor kwaliteit: zowel waar het gaat om behandelingen, als om trainingen, acupunctuurnaalden, kruiden en andere benodigdheden.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Ook kunt u in onze webwinkel terecht voor het bestellen van acupunctuurnaalden, acupunctuur instrumenten en exclusieve cosmetische producten.